Verkkosivuvastaava Joonas Honkimaa esittäytyy

Hei!

Olen Joonas Honkimaa ja vastaan näiden verkkosivujen päivittämisestä ja kehittämisestä. Kotini löytyy nykyisellään Joensuusta, mutta alunperin olen kotoisin Kuusankoskelta, tuolta nykyisen Kouvolan yhdestä monista alueista. Kouluni tosin olen käynyt aina lukiota myöten Valkealan puolella, joten identiteettini siltä osin on aina ollut hieman häilyvä, jos nyt paremman sanan puutteessa sallittakoon näin sanoa. Kymenlaakson hellästä huomasta Joensuu kutsui minut pois kun aloin opiskelemaan silloisessa Joensuun yliopistossa, nykyisessä Itä-Suomen yliopistossa, yhteiskuntapolitiikkaa. Nyt olen tekemässä graduani koskien laajassa mielessä yliopiston työelämää. Kaiken kaikkiaan ole hyvin kotoutunut tänne Pohjois-Karjalaan, vaikka ensimmäiset opintovuodet menivätkin reissatessa uuden ja vanhan asuinpaikan väliä kun silloisen bändin kanssa piti päästä keikkailemaan sekä treenaamaan. Nykyisellään kulutan junanraiteita paljon vähemmän ja keskityn uudenlaisiin haasteisiin sekä tavoitteisiin ensisijaisesti täällä Joensuussa. Voisinpa sanoa tulleeni joensuulaiseksi.

Tämän lyhyen esittelyn jälkeen en nyt oikein tiedä, mitä kaikkea tässä kertoilisi. Ehkäpä siis tyydyn vain toteamaan, että kotiseutuhanke vaikuttaa mielenkiintoiselta ihan itsessään, mutta myös oman itseni kannalta. Odotan pystyväni antamaan tälle hankkeelle paljon, mitä tulee verkkosivuihin, mutta uskon myös oppivani paljon sen kuluessa.

– Joonas Honkimaa

joonas.honkimaa(at)gmail.com

Kategoria(t): Uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s