Hankkeen koordinaattori Reijo Jeskanen esittäytyy

Reijo-Jeskanen_esittely1Olen syntynyt Ilomantsin synnytyslaitoksella vuonna 1950. Tuolloin vanhempani asuivat rajaseudulla Ostronsaaressa, jossa vartuin lapsuuttani aina alakoulun neljännelle luokalle. Koulumatkat taittuivat kesäisin veneellä ja talvisin hiihtäen. Vanhempani muuttivat 1961 mantereelle Mutalahden kylään, jossa jatkoin koulua. Kansalaiskoulun kävin Ilomantsissa ja ammattikoulun Espoon Leppävaarassa. Varusmiespalveluksen suoritin Onttolassa ja konepajakoulun Valmetilla Jyväskylässä. Joensuussa olen asunut ja tehnyt työtä vuodesta 1973 lähtien

Minulla on kaksi aikuista lasta ja heillä kummallakin on kaksi lasta.

Työhistoriaa on vuodesta 1965 lähtien. Metsätöitä, konepajatöitä, Valtion ammattioppilaitoksella asentajana 1982 saakka, minkä jälkeen Pohjois-Karjalan Sos.dem. piirin toimitsijaksi ja 1991 piirisihteeriksi / toiminnanjohtajaksi. Nykyisin työskentelen Kiinteistö Oy Karihaaran palveluksessa isännöitsijänä.

Harrastan rakentelemista ja kalastelemista, liikun kävellen ja talvella hiihtäen. Enempi olen harrastanuthyötyliikuntaa kuin muuta juoksentelua. Harrastuksiini kuuluu myös rajamieskiltatoiminta. Olen Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän valtuustossa ja sen varapuheenjohtaja ja Aikuisopiston johtokunnan puheenjohtaja. Ammattikoulu-ura on kestänyt vuodesta 1967 tähän päivään. Ensin oppilaana, sitten työssä ja sen jälkeen luottamustehtävissä. Olen ikuinen ammattikoululainen. Osaava työvoima pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä ja tuo hyvinvointia.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s