Karjalaisten kotiseutualueen käynnistämishanke

Karjalan Kielen Seura (KKS) käynnisti marraskuun alussa 2012 Karjalaisten kotiseutualueen käynnistämishankkeen, joka jatkuu aluksi kesäkuun 2013 loppuun asti. Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto osarahoittaa hanketta. Lopusta rahoituksesta vastaa KKS yhteistyökumppaneineen. Aluksi keskitytään kotiseutualueen lähivuosien toiminnan suunnitteluun, verkostoitumiseen ja tiedotustoimintaan. Samaan aikaan käynnistetään
myös konkreettista toimenpiteitä. Laaditaan ja julkistetaan verkkosivut, järjestetään ensimmäiset koulutustilaisuudet ja neuvotellaan karjalankielisten tienvarsikylttien ja infotaulujen aikaansaamisesta. Hankkeen koordinaattorina on Reijo Jeskanen ja verkkosivujen suunnittelijana ja ylläpitäjänä on Joonas Honkimaa. KKS:n hankevastaavana toimii seuran varapuheenjohtaja ja sihteeri Pertti Lampi.

Kategoria(t): Uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s