Mikä on Karjalaisten kotiseutualue?

Se on alueellinen hanke, jossa ensimmäistä kertaa etelä- ja pohjoiskarjalaiset ja muut suomenkarjalaiset alkavat nyt yhteisvoimin vahvistaa karjalaisten identiteettiä ja karjalaisen kulttuurin osuutta suomalaisessa yhteiskunnassa. Mukana ovat karjalaiset ja karjalaistaustaiset päättäjät, kuntien ja valtion virkamiehet, yritykset, järjestöt ja karjalaiset itse. Pohjois-Karjalasta muodostetaan Karjalaisten kotiseutualue, johon verkostoidaan maamme muut karjalaiskeskukset. Käytännön työ tapahtuu. monien uudentyyppisten hankkeiden avulla, joita käynnistetään kotiseutualueella, mutta joita toteutetaan myös muissa maamme karjalaiskeskuksissa. Näin muodostuu lähivuosina ennennäkemättömän voimakas karjalainen toimintaverkosto, joka on myös nykyistä tiiviimmässä yhteistyössä venäjänkarjalaisten kanssa.

Kategoria(t): Tietoja. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Mikä on Karjalaisten kotiseutualue?

  1. Paluuviite: Kotiseutualueet, asuinalueet ja reservaatit sekä itsehallinnolliset alueet | Karjalaisten kotiseutuhanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s