Hanke, työryhmä ja erityishankkeet

Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto ja Karjalan Kielen Seura ovat solmineet 18.6.2012 yhteistyösopimuksen ja ovat muodostaneet yhteisen työryhmän hanketta edistämään. Työryhmän puheenjohtajana on Hannu Hoskonen. Muina jäseninä toimii Arkkipiispa Leo, Eero Rantala, Reijo Jeskanen ja Pertti Lampi Karjalan Kielen Seurasta ja Raimo Turunen ja Sisko Kaarto maakuntaliitosta. Useiden erityishankkeiden suunnittelu on jo meneillään ja joitakin projekteja on jo käynnistetty kuten verkostoituminen, kulttuuri- ja koulutustoiminta ja tiedotustoiminta (mm. karjalankieliset tienvarsi- ja infokyltit ja hankkeen verkkosivut). Toteuttajana on Karjalan Kielen Seura yhteistyössä maakuntaliiton ja muiden toimijoiden kanssa.

Kategoria(t): Tietoja. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s